Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po sugerto niukso M.Grigonis situacijos nedramatizuoja: „Ne tragedija“

Atėnų „Panathinaikos“ apmaudžia nesėkme pradėjo Eurolygos atkrintamąsias, kai antradienio vakarą 87:91 namuose nusileido Tel Avivo „Maccabi“.
Jerianas Grantas ir Marius Grigonis
Jerianas Grantas ir Marius Grigonis / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Po šio pralaimėjimo PAO neteko namų aikštės pranašumo, tačiau graikų ekipai atstovaujantis Marius Grigonis pernelyg dėl tokio prasto starto neišgyveno.

Anot lietuvio, ne viskas yra prarasta.

„Turėjome problemų su kova dėl atšokusių kamuolių puolime ir praleidome pernelyg daug greitų jų atakų. Puolime žaidėme prastai, bet ir gynyboje neblizgėjome. Šis pralaimėjimas – ne pasaulio pabaiga. Ir toliau turime laimėti tris sykius“, – mačą apibendrino M.Grigonis.

Kaunietis šiame mače pelnė 11 taškų.

Mariaus teigimu, šį sezoną PAO kiek stinga stabilumo.

„Sunku pasakyti, kokia iš tiesų esame komanda. Kai kurias rungtynes laimėdavome įspūdingu greitu puolimu, kai kurias – solidžia gynyba. Akivaizdu, kad turime daug potencialo, bet pirmiausia kiekviename mače privalome neleisti varžovams pelnyti 80 taškų. Reikia padaryti išvadas po klaidų, pasimokyti ir tuomet laimėsime. Pralaimėjus visada reikia rodyti charakterį. Treneris Atamanas žino, ką daro. Nebus lengva, bet būtų kvaila manyti, jog ketvirtfinalį pražingsniuosime nesunkiai. Reikia išlaikyti pakeltą galvą ir eiti toliau“, – teigė M.Grigonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius