Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 15

A.Trinchieri minčiai pritarę ekspertai „Betsafe-LKL“ finale regi grandų mūšį

Vilniaus „Rytas“ trečią kartą šį sezoną nusileido Kauno „Žalgiriui“, tačiau 15min laidoje PIKENROLAS dalyvavę Linas Kleiza ir Benas Matkevičius šių komandų akistatą regi ir didžiajame „Betsafe-LKL“ finale.

Sausakimšai išparduotoje „Žalgirio“ arenoje Andrea Trinchieri auklėtiniai 92:78 užtikrintai įveikė Vilniaus „Rytą“.

Tai – trečioji Kauno komandos pergalės šalies derbyje per tiek pat žaistų mačų bei vienuoliktoji iš eilės stratego iš Italijos pergalė „Betsafe-LKL“ čempionate nuo pat atvykimo į Nemuno salą šių metų pradžioje.

15min laidoje PIKENROLAS dalyvavę Linas Kleiza ir Benas Matkevičius nukėlė kepurę prieš kovingai nusiteikusį „Žalgirį“ bei prognozavo, kas prieš A.Trinchieri auklėtinius žais „Betsafe-LKL“ finale.

„Galvojau, kad po Eurolygos sezono pabaigos ir mačo su Madrido „Real“ bus ta pati istorija – „Žalgiris“ vėl pramiegos pusę rungtynių ir ilgai tampysis su „Rytu“. Bet jie buvo tikrai nusiteikę, žaidė fiziškai, o „Rytas“ šansų neturėjo, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza. – „Rytas“ turi ginklų, nors ir nesužaidė gerų rungtynių, nes „Žalgiris“ tikrai nejuokavo ir buvo nusiteikęs kovingai. Įdomu, kiek ilgai jie išlaikys tokį požiūrį, kai ateis atkrintamosios ir finalai, o kai kurie žaidėjai, turintys naujus kontraktus, mintimis jau bus išvažiavę. Vis dėlto „Rytas“ yra komanda, su kuria negalima juokauti, nes tuomet prisižaisi. „Žalgiris“ buvo padaręs tinkamas išvadas ir tiesiog dominavo.“

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Marcus Foster
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Marcus Foster

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius