Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Falcons“ bomba: mėnesiui išsinuomoja legendinį „s1mple“

„Counter Strike: Global Offensive“ žaidimo legenda Oleksandras „s1mple“ Kostylievas sugrįžta – mėnesiui jį iš „Natus Vincere“ išsinuomavo „Falcons“ ekipa.
s1mple
s1mple / HLTV nuotr.

Saudo Arabijos esporto organizacija „Falcons“ praneša, jog po nesėkmingos Pasaulio „PGL Major Copenhagen“ čempionato atrankos iš savo startinės CS2 komandos sudėties šalina Mohammadą „⁠BOROS⁠“ Malhasą. Jordanietis šios ekipos penketuke rungtyniavo nuo praėjusių metų birželio, kuomet paliko Ukrainos organizaciją „Monte“.

Tuo tarpu į jo vietą „Falcons“ kviečiasi, ko gero, geriausią variantą iš visų galimų – mėnesiui iš „Natus Vincere“ išsinuomojamas geriausiu „Counter-Strike“ žaidėju tituluojamas Oleksandras „s1mple“ Kostylievas. Ukrainos superžvaigždė sugrįžta į aukščiausią lygį po petraukos, apie kurią paskelbė 2023-iųjų spalį.

Tuomet skelbdamas apie savo neaktyvumą ukrainietis kalbėjo, jog jis susidomėjęs stebės rinką ir kas juo domisi. Taip pat buvo paminėta, jog „s1mple“ sugrįžtų žaisti pakeitęs rolę, nes dabartinė AWP snaiperio CS2 žaidime, pasak žaidėjo, nebedaro tokios didelės įtakos kaip CS:GO.

Būtent taip ir įvyko, mat „Falcons“ su AWP ginklu runtyniauja Álvaro „⁠SunPayus⁠“ García, todėl nuo šiol, ko gero, „s1mple“ dažniau matysime savo rankose laikantį AK-47 ar M4.

Po pralaimėjimų Pasaulio čempionato atrankoje „FaZe“, „Eternal Fire“ ir „AMKAL“, dabar „Falcons“, jau su „s1mple“ sudėtyje, ruošis „BLAST Premier Spring Showdown“, kur ir įvyks ukrainiečio debiutas su žaliais marškinėliais. Po šio turnyro, pasak „Falcons“ generalinio direktoriaus Granto Rousseau, visi nežinomieji sudėtyje bus aiškūs.

Be viso šito „Falcons“ taip pat atsisveikino ir su trenerio Danny „zonic“ Sorenseno asistentu Rafaeliu „Feldman“ Rodriguezu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius