Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

VU VM dėstytojo vizitas Bruklino „Nets“ esporto padalinyje

Vilniaus universiteto (VU) Verslo mokyklos dėstytojas Edgaras Abromavičius neseniai lankėsi Bruklino „Nets" esporto padalinyje, kur turėjo galimybę susitikti su padalinio vadovu Ivanu Curtiss. Šis vizitas atskleidė abipusį susidomėjimą NBA komandos vykdomais esporto projektais, taip pat pademonstravo esporto industrijos augimą ir svarbą šiuolaikinėje medijų rinkoje.
Edgaras Abromavičius ir Ivanas Curtis
Edgaras Abromavičius ir Ivanas Curtis / Edgaro Abromavičiaus nuotr.

Per susitikimą, vienas iš „Nets" esporto klubo vadovų aprodė dėstytojui esporto patalpas ir pristatė savo komandos sudėtį rungtyniaujančią NBA esporto lygoje. NBA 2K lyga yra prestižinis virtualaus krepšinio čempionatas, suburiantis geriausius esporto žaidėjus iš viso pasaulio varžytis virtualioje krepšinio scenoje. Šis projektas yra puikus pavyzdys, kaip tradiciniai sporto klubai plečia savo veiklą į esporto pasaulį, siekdami pasiekti naujas auditorijas ir išnaudoti skaitmeninės erdvės teikiamas galimybes.

Edgaro Abromavičiaus nuotr./Nets esporto studija
Edgaro Abromavičiaus nuotr./Nets esporto studija

Vizito metu buvo aptartos įvairios bendradarbiavimo galimybės tarp VU Verslo mokyklos ir Bruklino „Nets" esporto padalinio. Šios diskusijos atvers naujas perspektyvas studentų mokymuisi ir praktikai, suteikdamos jiems galimybę iš arti susipažinti su esporto industrijos veikimu bei jos iššūkiais.

Esportas šiandien yra neatsiejama medijų rinkos dalis, kurio populiarumas ir įtaka tik auga. VU Verslo mokyklos dėstytojo Edgaro Abromavičiaus vizitas Bruklino „Nets" esporto padalinyje yra svarbus žingsnis stiprinant bendradarbiavimą tarp akademinės bendruomenės ir esporto industrijos, kartu pabrėžiant šios srities svarbą šiuolaikiniam verslui ir medijoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius