Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Moteris buvo priblokšta, kai sužinojo geriausios draugės ir savo tėčio paslaptį

Merginai kilo įtarimas, kad jos tėtis ir geriausia draugė galimai miega kartu, kai būdama draugės namuose pastebėjo vieną detalę, rašo „The Mirror“.
Amžiaus skirtumas santykiuose
Amžiaus skirtumas santykiuose / Shutterstock nuotr.

Kai merginos tėvai išsiskyrė, paskutinis dalykas, apie kurį ji galėjo pagalvoti, buvo jos tėčio ir geriausios draugės, kuri jaunesnė net 30 metų, romanas. Merginos įtarimams vis stiprėjant, ji nusprendė priremti draugę prie sienos. Tačiau pasijautė kaip tikra pamišėlė, nes draugė viską neigė, nors savo elgesiu kiekvieną kartą sukeldavo vis daugiau įtarimų.

Ji įtarė, kad ilgametė draugė, su kuria jos pažįstamos jau 20 metų, su tėčiu romaną užmezgė dar 2018 m. Ji ilgą laiką stebėjo, kaip pora elgiasi keistai, būdami vienas šalia kito, tačiau iš pradžių į viską žiūrėjo pro pirštus. Kol galiausiai viskas pasidarė taip akivaizdu, kad nebebuvo galima nekreipti dėmesio.

Ji paskelbė įrašą „Reddit“ platformoje, ieškodama patarimų dėl savo keblios padėties ir paaiškino: „Visada jaučiau mažą įtampą tarp jųdviejų. Kai tik ji ateidavo į svečius, mano tėtis visada rasdavo kvailų priežasčių palikti kambarį arba išeiti iš namų. Matydavau, kaip tuo metu jai pasidarydavo nepatogu. Tačiau visada tai nurašydavau jų intravertiškumui“.

Reikia pripažinti – vien to nepakako, kad pradėtum įtarinėti porą užmezgus romaną, tačiau viskas kėlė vis daugiau įtarimų. Ji taip pat paaiškino, kad jos draugė Sophie buvo artima tarsi šeimos narys ir jos visada susitikdavo bent keletą kartų per savaitę, nors susitikimai ir tapo retesni, kai įstojo į universitetus.

Visai neseniai, leisdamos laiką kartu, jos nusprendė surengti kino vakarą, o besiruošiant prisėsti ir atsipalaiduoti, mergina ant Sophie naktinio staliuko pastebėjo apyrankę ir pagyrė, koki ši graži. Tačiau tik po kelių dienų, besinaudodama savo 54-erių metų tėčio „Amazon“ paskyra, ji suprato, kad visai neseniai jis užsisakė identišką papuošalą.

Vėliau jos tėvas netikėtai atšaukė suplanuotą judviejų vakarienę, todėl ji paskambino Sophie, kad pasiteirautų, ar ji niekuo neužsiėmusi. Sophie atsiliepė iš karto, bet pokalbio metu pasakė, kad turi planų su savo mama, todėl susitikti negalinti. Tačiau vienu pokalbio momentu ji išgirdo fone grojančią Elton John dainą „Tiny dancer“ (jos tėčio skambėjimo tonas), po kurio stojo nejauki tyla. Visa tai nutiko merginai sėdint šalia brolio, kuris būtent tuo metu ir bandė prisiskambinti tėčiui. Paklausus jos apie ta, Sophie pasakė, kad greičiausiai tai tebuvo „Google Home“ gedimas.

Mergina rašė, kad prieš dvi savaites jos tėtis pasiūlė pasikviesti Sophie šeimos pietums. Iš pradžių ji pamanė, kad tėtis nenori, jog ji jaustųsi „vieniša“, nes brolis žadėjo atsivesti savo merginą. Tėtis išrinko restoraną, į kurį jau labai seniai siūlė nueiti Sophie, bet ir tai ji priskyrė paprasčiausiam „laimingam atsitiktinumui“. Tačiau jiems valgant atsitiko dar kai kas, kas iš karto sukėlė rimtų įtarimų.

„Viskas pasidarė itin keista, kai tėtis užsakinėjo maistą. Aš, mano brolis ir jo mergina išsirinkome patiekalus, o tėtis nieko nelaukęs, užsakė patiekalą Sophie. Nepasirodė, kad Sophie tai būtų sukėlę kokių nors problemų, o tai buvo labai keista, nes ji yra gana išranki valgytoja. Be to, užsakyti maistą nepaklausus yra tiesiog nemandagu. Būtent tada ir pabandžiau priremti tėtį, bet jis tepasakė, kad net nepastebėjo, kaip tai padarė, o tinkamą maistą išrinko visiškai atsitiktinai. Sophie atrodė akivaizdžiai įsitempusi ir susinepatoginusi, nuolat prašė manęs „tiesiog nekreipti dėmesio“. Kadangi nenorėjau visiems gadinti nuotaikos, toliau to nebeplėtojau."

Po visų šių „sutapimų“ merginai ėmė atrodyti, kad ji neturi kito pasirinkimo, kaip tik pasikalbėti su Sophie akis į akį. Jos draugė kategoriškai neigė, kad tarp jos ir draugės tėčio kas nors vyksta, bet vis kartojo: „Net jei tai ir būtų tiesa, kaip tai paveiktų tave? Aš vis tiek būčiau tavo geriausia draugė, o jis – tavo tėvas“. Galiausiai, tiesiog išvadino savo draugę pamišėle.

Kiti žmonės suskubo patikinti merginą, kad ji visai nėra pamišusi dėl tokių įtarinėjimų: „Yra priežastis, dėl kurios mūsų žarnynas dažnai vadinamas antrosiomis smegenimis. Pasitikėk tuo, ką jis tau sako“. Kitas vartotojas pakomentavo: „Teiginys „net jei būtume“ man skamba kaip prisipažinimas. Atsiprašau, kad taip sakau, bet manau, kad turėtumėte pasitikėti savo nuojauta!"

Vienas žmogus merginai patarė: „Pasiūlykite tėčiui pavakarieniauti kartu ir pasakykite, kad turite su juo labai rimtai pasikalbėti. Kalbėkite lėtai. Paklauskite jo, ar jis nori gerų santykių su jumis ateityje. Nepaprastai svarbu, kad tėvas su jumis būtų sąžiningas, tiesus ir atviras“.

Daugelis kitų komentatorių pažymėjo, kad, atsižvelgiant į pranešime nurodytą amžių ir datas, jos tėvas pirmą kartą susitiko su Sophie, kai ji dar nebuvo sulaukusi pilnametystės ir tai reikėtų vertinti atitinkamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius