Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ATP turnyras Barselonoje – be traumuoto C.Alcarazo, bet su sugrįžtančiu R.Nadaliu

Šią savaitę Barselonoje startuojančios ATP 500 kategorijos teniso pirmenybės „Barcelona Open Banc Sabadell“ turės tik vieną iš dviejų ryškiausių Ispanijos teniso žvaigždžių.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

Prieš pat turnyro startą apie savo pasitraukimą pranešė dabartinė trečioji pasaulio raketė, pastaruosius du sezonus Barselonoje čempionu tapęs Carlosas Alcarazas (ATP-3).

Dešinės rankos skausmus tebejaučiantis 20-metis jaunuolis dėl tos pačios priežasties negalėjo pasirodyti ir Monte Karlo „Masters“ pirmenybėse, o dabar pagrindiniu tenisininku sugrįžimo tašku išlieka Madrido „Masters“ turnyras, kurį jis taip pat laimėjo 2022 ir 2023 metais.

Tiesa, turnyro organizatoriai šiomis dienomis sulaukė ir ypatingai gerų žinių – būtent Barselonoje šią savaitę įvyks dar vienas legendinio Rafaelio Nadalio (ATP-644) sugrįžimas į ATP turą.

Dėl pilvo raumens patempimo ir nugaros skausmų tik 3 oficialius mačus šiame sezone sužaidęs 37-erių veteranas pirmajame etape antradienį kausis su Italijos atstovu Flavio Cobolli (ATP-62), o pergalės atveju antrame rate lauktų potencialus mūšis su Alexu De Minauru (ATP-11).

R.Nadalis per savo karjerą turnyrą Barselonoje laimėjo net 12 kartų – pastarąjį sykį tai įvyko 2021 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius